Dialogtrail Send™

Utskick i chatt

Dialogtrail Send låter er göra massutskick till kunder i Messenger. Resultatet är 4-5 gånger högre än andra utskicks-kanaler. Försäljningen som utskicken skapar mäts och presenteras per utskick  i gränssnittet.

Fördelar med utskick via Dialogtrail

Marketing automation

Med Send sätter ni enkelt upp automatiserade utskick i chatt. Det gör att ni kan kan agera på kundens beteende leverera mer precisa budskap. Ett anpassat, smart och tidseffektivt sätt att öka konverteringen.

Behöver vi installera extra spårning på hemsidan?

Mätbarhet

Att vara datadriven blir allt viktigare, både för att förstå sin målgrupp samt vilka aktiviteter som skapar mest värde. Utskicken som ni skickat via Send visar en helhetsbild över flödet ända ner till kundens konvertering på hemsidan i spenderat belopp.

Vad för data kan jag se?

Samla prenumeranter

Idag använder de flesta internetanvändare chatt som sitt primära kommunikationsmedel. Send innehåller tillväxtverktyg som anpassade för e-handel, vilket gör att ni kan växa en lönsam kundlista med tusentals kontakter i chatt på en kort tid.

Hur prenumererar kunderna?

Anpassa budskapet

Send låter er skräddarsy kommunikationen till era kunder. Ni kan använda Facebook data, såsom plats, kön och ålder. Det går även även att tagga upp kundernas svar i chatten för att skapa en ännu mer detaljerad segmentering. Det går även att koppla Dialogtrail till ert CRM för att göra chatten till en stark resurs för insamling av kunddata.

Vad för typer av data kan jag segmentera på?

Copyright © 2020 Dialogtrail AB.
All rights reserved.

Följ oss i sociala medier

Dialogtrail AB
Orgnr. 559150-0516
Stena Center 1
412 92 Gothenburg
Sweden
hello@dialogtrail.com