Dialogtrail Socialbot

Messenger chatbot

Nå er målgrupp på Messenger som är en av världens största sociala kanaler, med 1,3 miljarder aktiva användare. Chatt är den funktion som spenderas mest tid på i sociala medier. Vilket ger er er möjligheten att bygga starka relationer med era kunden.

Chatbot annonser

Skapa annonser i Facebook och Instagram som startar automatiserade konversationer med er målgrupp. Genom att involvera kunden genom chatt behålls uppmärksamheten upp till 10 gånger längre.

Dynamisk chatt-målgrupp

Likt hur ni skapar målgrupper i Facebook baserat på kundens beteende på hemsidan, kan ni nu skapa målgrupper baserat på beteende i chatten. En utmärkt kanal för att lära känna målgruppen och skapa mer relevans i annonseringen. Funktionen håller era målgrupper automatiskt uppdaterade och kan enkelt kombineras med er befintliga data.

Uppföljningsnotiser

Bygg sekvenser av utskick som skickas till kunden inom 24-timmar från deras senaste interaktion i chatten. Vilket gör att ni enkelt och automatiserad kan flerdubbla antalet kontaktpunkter med kunden jämfört med att  driva dem direkt till hemsidan.

Chatbot stories

Få kunden att stanna upp i flödet av stories för att ta del av ert innehåll och spendera mer tid med ert varumärke. Chatten är ett utmärkt medel för att skapa underhållning för kunderna och låter er visuellt och interaktivt visa upp ert utbud. 

Kommentera till chatbot

Starta konversationer med kunder som kommenterat på era inlägg. Ett perfekt sätt att samla deltagare till tävlingar, giveaways eller quiz i Messenger. 

Se resultatet 🚀

Quizar, streetmode & underhållning
i Messenger.

Hårvård & skönhet och humor
i Messenger.

Nyheter, erbjudanden & inspiration
i Messenger.

Copyright © 2021 Dialogtrail AB.
All rights reserved.

Följ oss i sociala medier

Dialogtrail AB
Orgnr. 559150-0516
Stena Center 1
412 92 Gothenburg
Sweden
hello@dialogtrail.com